Ans.Red.

Verv til valg på GF

Ans.Red.
Verv til valg på GF

Verv til valg på GF

Vårens GF kommer med stormskritt og flere verv skal velges. De folkevalgte for de ulike vervene forteller i den anledning litt om sine verv og gir deg en smakebit på hva du kan ha i vente!

 

 

1.            HVA GÅR VERVET DITT UT PÅ?

2.            HVA ER DET MEST UNIKE/SPENNENDE MED VERVET DITT?

 

UKESJEF, 4 semestre

Jørgen Bonden

1. Vervet mitt går ut på å styre UKEstyret. Samtidig er man UKAs ansikt utad, og har både møter med mange aktører på campus, men også eksterne aktører.

2. Man får være med på hele UKEprosjektet, og har oversikt over alle deler av organisasjonen i hele prosessen. Man møter også utrolig mange flinke og hyggelige folk, og man får mange nye bekjentskaper.

MARKEDSFØRINGSSJEF UKA, 4 semestre

Isak Rakstang

1. Som markedsføringssjef har du ansvaret for en rekke komitésjefer som har som formål å informere, dokumentere og lage markedsføringsmateriell.

2. Det mest spennende er at man får jobbe med så mange flinke og kreative folk for å gjøre at UKA ser bra ut utad, og at man får muligheten til å formidle informasjon på mange ulike måter.


 
 

ADMINISTRASJONSSJEF UKA, 4 semestre

Sigrid Lyslo Wilhelmsen

1. Som Administrasjonssjef leder du en blokk med ansvar for de frivilliges kontrakter, korttilganger, billetter student- og urpremièrene alt av henvendelser fra eksterne og intern. I det daglige har du ansvaret for å følge opp komitésjefene i blokka, og bistå resten av UKEorganisasjonen med det de måtte lure på.

2. Jeg har fått mulighet til å være med å skape UKEorganisasjonen fra start til slutt, lært masse nytt og fått jobbet med veldig mange sjukt flinke folk

ARRANGEMENTSSJEF UKA,

4 semestre

Hanna Steine

1. Som arrangementssjef er du øverst ansvarlig for å utforme programmet og alt som inngår i det. Det betyr planlegging og gjennomførelse av alle konserter og arrangementer. Du sitter i stor grad som en koordinator mellom booking, aktivitet, UKEhjelpa og teknisk, og resten av UKEorganisasjonen.

2. Jeg tror det mest unike er å få innsikt i konsertavvikling og prosessen fra booking til det tekniske oppsettet på konsertdag. Samtidig, vil jeg nok heller legge vekt på at det kjekkeste med stillingen min er at du er at du har en finger med i alt som planlegges, og at du får jobbe med så sinnsykt mye flinke folk!

 
 

REVYSJEF UKA, 4 semestre

Mathilde Jordal Breivik

  1. Som revysjef jobber du tett sammen med komitésjefene dine om å bygge opp UKErevyen fra visjon til premiere.

  2. Det er flipp flopp tommel opp å være revysjef og vervet byr på en surrealistisk hverdag fylt av idemyldring, kreativ utfoldelse og mye latter. Samtidig er det viktig å nevne at det følger et stort administrativt ansvar også som revysjef og det er ikke bare improleker og fjærboa hele tiden! Har du struktur og brenner for revy bør det gå bra, og hvem kan vel ikke tenke seg å kunne presentere UKErevyen med 100-årsjubileum i 2024???

ØKONOMISJEF UKA, 4 semestre

Jørgen Måleng

1. Som økonomisjef for UKA i Ås så har du hovedansvar for økonomien til hele prosjektet. Mye av det går på budsjettering, regnskap og kontantstrøm inn og ut. I tillegg er du sjef for egne komitesjefer og sitter i sponsorteamet til Studentsamfunnet.

2. Siden alle KSer lager egne budsjett så er du involvert i alle ledd i organisasjonen. Det er kjempe spennende å få se hvordan alle jobber og gi de råd og innspill om budsjettene deres. I tillegg er alle minnene og folka du møter det mest unike erfaringen jeg vil dra med meg fra tida som økonomisjef.

 
 

HUSSJEF UKA, 4 semestre

Hans-Kristian Undlien Taje

1. Stillingen som Hussjef går ut på å rigge UKA i Ås både opp og ned. Dette medfører maling, transport, snekring og annet «arbeidsbukse»-arbeid.

2. Jobben vil lære deg å bli praktisk anlagt om du ikke var det fra før, for her er det mange småting som dukker opp som trenger en løsning.

FESTSJEF UKA, 4 semestre

  1. Festsjef har ansvaret for festavviklingen på huset. Dette innebærer blant annet vakthold, barsalg og matsalg.

  2. Dette er en helt ny stilling, og du kan være den aller første til å tre inn i den!

 
 

SPONSORANSVARLIG NU,

2 semestre

Magnus Sørhaug Wæhre

1. Som Sponsoransvarlig i NU har du det ledende ansvaret for alt av samarbeid- og sponsorarbeid tilknyttet Studentsamfunnet i Ås. Sammen med deg har du et godt sponsorteam i ryggen. I tillegg er du en del av et flott NU-styret. De daglige oppgavene går ut på å følge opp sponsor KS sitt arbeid og de nåværende kontraktene. Det meste av arbeidet foregår over mail og/eller tlf.

2. Nye gode bekjentskaper, utfordret komfortsonen, tatt del i spennende og givende arrangementer, knyttet kontakter i næringslivet, erfaring som leder.

ARRANGEMENTANSVARLIG NU, 2 semestre

Erlend Bore

1. Som arrangementsansvarlig har man ansvar for å arrangere både små og store karrierefremmende arrangementer for studentene på NMBU, alt fra bedriftspresentasjoner til kurs og foredrag.

2. Det innebærer kontakt og koordinering med bedrifter, mye planlegging og gjennomføring. Man har også ansvar for å ha kontakt med rådgivere og studieveiledere.

 
 

KARRIEREDAGSANSVARLIG NU, 2 semestre

Hannah K. Storum

1. Hovedoppgaven min er rett å slett å planleggeog gjennomføre Karrieredagen vår og høst!

2. Stillingen gir en ypperlig mulighet til å utvide nettverket ditt og holde kontakt med mange spennende bedrifter. Mine daglige oppgaver går ut på å få logistikken for å gjennomføre KD på plass og finne relevante bedrifter for KD og holde kontakten med eksisterende bedrifter.

STUDENTREPRESENTANT HUS- OG FINANSSTYRET,

2 semestre 

Michelle Seigerud

1. Som studentrepresentant er du et slags bindeledd mellom studentene og Hus- og Finansstyret. Hus- og Finansstyret er Studentsamfunnets øverste formelle styre, og det er her mange av de aller største investeringene og langsiktige planene blir inngått.

2. Gjennom vervet er du et fullverdig styremedlem av Hus- og Finansstyret, og du tar del i store økonomiske beslutninger og generelle avgjørelser for studentsamfunnet. Det beste med vervet er nok alle studentene du kommer i kontakt med, i tillegg til den gode gjengen man blir en del av i styret.

 
 

VALGNEMDA x2, 2 semestre

Knut Sørbø & Vendel-Agathe Hide

1. Valgnemnda har ansvar for å finne nye kandidater til de folkevalgte vervene ved Studentsamfunnet i Ås. Arbeidet går ut på å snakke med folk i forkant av Generalforsamlingen i tillegg til at man bidrar under selve gjennomføringen.

2. Vervet er både sosialt og spennende, og man blir kjent med mange flinke mennesker!

TUNTREET, 2 semestre

Synne Louise Stromme

1. Når en blir valgt inn på GF starter du som journalistredaktør. Journalistredaktøren har ansvar for det kreative: innhold og utforming. Noen av oppgavene er å lage sakslister, lede redaksjonsmøtene, og følge opp journalistene og andre som jobber med utgavene. Når man tar over som ansvarlig redaktør er en Tuntreets formelle leder, og har da det overordnede ansvaret for redaksjonen og driften i sin helhet.

2. Det er et verv for å la kreativiteten blomstre! Det å kunne bruke sine egne ideer, og i sammen med redaksjonen, jobbe for å danne et fantastisk produkt!

 
 

LEDER AV SAMFUNNET,

2 semestre

Vilde Kjelsrud Pedersen

1. Som leder sørger du for å ha et innblikk og overblikk på det som skjer på Samfunnet, og passer på at styrets arbeid går fremover. Du har også ansvar for den daglige styringen av Samfunnsstyret, holde styremøter, styremedlem i Hus- og Finansstyret, samt representerer Studentsamfunnets interessert til eksterne og interne aktører.

2. Det beste er at man har muligheten til å tilpasse sin stilling selv, samt rette fokus på ulike områder og utvikle disse. Det er noe unikt med å få lov til å tilbringe så mange timer, med så engasjerte og dyktige mennesker på hele Studentsamfunnet. Man bli kjente med så mange fine mennesker, som virkelig blir nær og gode venner.

ØKONOMISJEF SAMFUNNET,

3 semestre

Ola Walberg Nilssen

1. Økonomisjef er ansvarlig for å administrere Samfunnets økonomiske ressurser, inkludert budsjettering, rapportering, regnskap og finansiell analyse. Dette gir en unik mulighet til å kunne arbeide tett på de alle ulike komiteene på huset.

2. Vervet byr på spennende utfordringer i den daglige driften samt utvikling og implementering av strategier som skal bidra til organisasjonens økonomiske suksess.

 
 

ARRANNGEMENTSJEF SAMFUNNET,

3 semestre

Vebjørn Røysland

  1. Som arrangementsjef vil du i hovedsak ha som oppgave å planlegge arrangementer for samfunnet, i samråd med arrangementblokka. Det er mange ledd involvert i planleggingen og gjennomføringen av arrangementer, det gjør at du ofte blir et bindeledd mellom aktører og samarbeidspartnere for samfunnet.

  2. Fra dag til dag går det for det meste ut på å løse floker som oppstår med arrangementer, kommunisere med KSer og forholde seg til styresaker. Det er en morsom og kreativ stilling, der du kan få til utrolig mye!