Halvor Ekeland

Få livserfaring - Still på GF!

Halvor Ekeland
Få livserfaring - Still på GF!
  1. Kva er det viktigaste som vil skje på Samfunnets Generalforsamling? 

  2. Kva har vervet ditt lært deg? 

  3. Kva er det morosamaste med vervet ditt? (Fortell gjerne om ein episode.) 

  4. Fuck, marry, kill: Studentsamfunnet i Ås, Næringslivsutvalet ved NMBU og Tuntreet. 

Julie Westergaard Karlsen

Julie Westergaard Karlsen

 

Julie Westergaard Karlsen 

  1. Me skal vedta langsiktig strategi! NMBU og Studentsamfunnet voks veldig, og eg er veldig spent på korleis alt vil utvikla seg framover. 

  2. Å bruke tida mi effektivt, delegere, og å ta vanskelege avgjersler. Det har og lært meg å drikke kjempesterk kaffi. 

  3. Spesialutgåvene har vært så kjekt å få til. Ellers er miljøet i Tuntreet flott, med mye merkelig humor.  

  4. Eg gifter meg med Tuntreet, ligger med Samfunnet, og dreper Næringslivsutvalget. Unnskyyyld. 

 



Johan Stener Maagaard

Johan Stener Maagaard

Johan Stener Maagaard 

  1. Det viktigste som vil skje er framlegget av Strategien til Studentsamfunnet. Det her man har mulighet til å påvirke hva Studentsamfunnet skal fokusere på.   

  2.  Vervet har lært meg mye om hvordan man skal få en organisasjon til å fungere, samt det å klare å få progresjon og prøve tenke nytt selv om det er mange gamle tradisjoner man må bevare.  

  3. Det morsomste er å se at man faktisk har påvirkningsevne. Vil trekke frem spesielt matkomitéen som har bygd opp et mattilbud på Samfunnet, og hvordan man bygger opp og utvikler et nytt konsept. Det er komitesjefene som ordner mye av dette, og det er veldig gøy å følge med på både synlige og mindre synlige endringer, og hjelpe de med dette. 

  4. Fuck; Studentsamfunnet Marry; Studentsamfunnet, Kill; NU og TT 

Sivert Lie

Sivert Lie

Sivert Lie 

  1. Det viktigste som vil skje er selvfølgelig alt som blir vedtatt på GF, og muligheten hvert enkelt medlem har til å påvirke valg og utfall av disse. 

  2. I løpet av vervet har jeg lært veldig mye om hvor viktig det er med strukturert arbeid, god oversikt og ikke minst hvor enkelt det er å spørre andre styremedlem og KS-er i alle organer på huset hvis det er noe man lurer på! 

  3. Det morsomste med vervet mitt er alt man får være med på av overlappsturer, kveldsbankett på KD og lignende. I tillegg verdsetter jeg alle vennskap man får gjennom diskusjoner og latter på styremøter vi har hver mandag! 

  4. Fuck Tuntreet siden de alltid byr på en spennende utfordring, gifter meg rik med NU og da må jeg vel drepe Samfunnet.. 




 

Cecilie Augensen Nilsen

Cecilie Augensen Nilsen

Cecilie Augensen Nilsen

  1. På Generalforsamlingen skal medlemmene få lov til å påvirke Studentsamfunnets retning fremover, både gjennom menneskene som velges inn, langsiktig strategi og budsjetter.  

  2. Vervet mitt har lært meg utrolig mye om teamarbeid, prosjektarbeid og strategiarbeid. Du får god erfaring med å lede et team, både gjennom negative og positive opplevelser. 

  3. Det morsomste med å være leder av NU er når du står i Audmax under Karrieredagen og ser utover en full sal hvor studentmassen får snakke med relevante bedrifter og hvor du får se resultatene av det du har jobbet med i månedsvis. 




Per-Fredrik Rønneberg

Per-Fredrik Rønneberg

Per-Fredrik Rønneberg 

  1. Vi skal vedta et spennende arbeidsprogram og en framtidsretta strategi. Jeg gleder meg til året som kommer! 

  2. Jeg er dypt imponert over hva våre tillitsvalgte får til alene og sammen! Vervet som leder av Kjernestyret har lært meg “hvor store fjell” vi kan flytte i felleskap når vi spiller på samme lag, og evner å nyttiggjøre hverandres kunnskap, styrker og pågangsmot. 

  3. Et høgdepunkt var styreseminaret på Sandoren. Det å få være sammen med en gjeng med superdyktige tillitsvalgte en hel helg, og sammen finne retningen for Studentsamfunnet fram mot 2025, var fantastisk! 

  4. Marry them all! 

 

Erik Sand

Erik Sand

Erik Sand 

  1. Benking av nye kandidater til Valgnemda  

  2. Det å ringe fremmende er lavterskel. 

  3. “inception”-effekten, man planter en ide i hodet på folk om å stille i Januar/August også stiller de på påfølgende GF. 

  4. Fuck Samfunnet, Marry NU, Kill Tuntreet 

 









Lars Engesæth

Lars Engesæth

Lars Engesæth 

  1. På GF vil det legges frem et revidert forslag til langtidsstrategien til Studentsamfunnet. Dersom denne blir vedtatt vil det legge nye føringer for hvordan Studentsamfunnet skal drives, både på kort og lang sikt! 

  2. Jeg har lært mye om hvordan man representerer en gruppe i forskjellige situasjoner. 

  3. Her kan mye nevnes, men jeg tror Karrieredagen vinner 

  4. Fuck Studentsamfunnet, marry NU, kill TT 

 








Marit Serianna

Marit Serianna

Marit Serianna

  1. Godkjenning av arbeidsprogrammet for 2020 til Samfunnet og ikke minst valg av nye styremedlemmer! 

  2. Vervet mitt har lært meg å samarbeide med ulike typer mennesker og virkeligheten av å koble av selv om det er mye å gjøre 

  3. Det morsomte med vervet mitt er å få jobbe med resten av styret og komitésjefene i blokka, og i tillegg være sosial på fritiden sammen. Det har vært flere middager der kokkeferdighetene til samtlige har fått briljere! Helt herlig! 

  4. Fuck Næringslivsutvalget ved NMBU, Marry Studentsamfunnet i Ås, Kill Tuntreet 



Mathias Kilsti Hals

Mathias Kilsti Hals

Mathias Kilsti Hals

  1. At Samfunnets medlemmer får være med på å styre retningen for huset videre. 

  2. Så enormt mye om Samfunnet, om markedsføring og programmene man bruker der. Det har også gitt meg muligheten til å utvikle meg masse som person. 

  3. Ååh, her er det mange små og store gleder. Av de større må det være å se utviklingen av NU, og å ha gjennomført så mange gode arrangementer, særlig Karrieredagen og Næringslivsdagen. Her må også alle de sosiale sammenkomstene innad på kontorfløya og innad i NU trekkes frem. Av de mindre må det være å peke ut feilene i møteinnkallingene til Cecilie på hvert styremøte<3 

  4. Hehe, her tråkker jeg feil uansett hva jeg sier, men for å minimere skadet må jeg vel marry Tuntreet, fucke NU nå som jeg snart er ferdig og dessverre kill Studentsamfunnet i Ås 

Anne Marte Rønneseth

Anne Marte Rønneseth

Anne Marte Rønneseth 

  1. Nr 1. Ertesuppe i pausen. Nr. 2. Behandling av Studentsamfunnets strategiske visjon og langsiktig strategi. Disse behandles kun hvert 3. år. 

  2. Det har lært meg at å spørre om hjelp når man trenger det ikke er en svakhet 

  3. Å jobbe med mange flinke, hyggelige folk, og å ha muligheten til å utvikle Samfunnets drift. 

  4. Marry Samfunnet, Fuck NU, Kill Tuntreet 

 

Ulrik Samdahl Melhuus

Ulrik Samdahl Melhuus

Ulrik Samdahl Melhuus 

  1. Det viktigste som skjer på GF er at medlemmene velger inn gode representanter til styrene, som vil gjøre en best mulig jobb for Samfunnet i Ås og fellesskapet. 

  2. Hvordan håndtere ansvar overfor seg selv og andre. 

  3. De sene kveldene hvor jeg bare blir sittende for å prate og ha det gøy med de andre i styret som er et resultat av det utrolig gode samholdet og de ekte vennskapene jeg har fått. 

  4. Marry: Studentsamfunnet i Ås, Fuck: Næringslivsutvalget ved NMBU, Kill: Tuntreet