Ans.Red.

Tuntreet åpner nye Storebrand!

Ans.Red.
Tuntreet åpner nye Storebrand!

Tuntreet åpner nye Storebrand!

Da den planlagte gjenåpningen av Storebrand brått ble avlyst, bestemte Tuntreet seg for å ta saken i egne hender. Da banen i forkant av denne grandiose åpningen likevel var blitt løslatt fra sitt stålgjerdefengsel, kunne deltakerne fritt innta banen, klare for å yte sitt beste i kveldens aktiviteter.

Journalist: Othelie Eliassen

Fotograf: Tord Kristian F. Andersen


3000 m kappgang

Det ble stilt opp for kappgang, da det splitter nye banedekket måtte testes ettertrykkelig. Med noe varierende form strenet en sprek gjeng bortover, alle fokusert på å være den første i mål. For de som kunne tenkt seg å utføre 3000 m øl, men misliker å både løpe og å drikke øl, kan 3000 m kappgang være et flott alternativ. Den nye banen er perfekt for dette formålet.      

 

Osterulling 

Gresset på banen fungerte utmerket for en intensiv runde med osterulling. Forholdene på gressbanen tillot deltakerne å utprøve ulike stiler for å få osten til å rulle lengst mulig for hver rull. På grunn av gresset kan ostens bane noen ganger bli forhindret, men om en velger å se på dette som en ulempe eller en ekstra utfordring er opp til deltakeren selv. 


Photo: Margit Schrader Haugland

Squash

Alle kan spille Squash. Alt som trengs er en vare eller to fra din lokale frukt- og grøntavdeling. Ikke bare er det gøy, det er også veldig sunt!  





Putekrig

En intens runde med putekrig førte til en hard og bitter kamp for å nå toppen av pallen. Heldigvis hjalp det myke gressunderlaget til med å dempe knall og fall for de det gikk hardest ut over. Dersom en skulle trenge å lette på stress eller få ut aggresjon på en noenlunde trygg måte, er putekrig virkelig å anbefale. Med betingelse om at putene kan ende opp med grønskeflekker, selvfølgelig.  

 

E-sport

Storebrand er et ytterst ideelt alternativ også for de som skulle ønske å komme seg opp av gamingstolen. Naturen og all aktiviteten rundt gir en oppslukende opplevelse, nærmest som om det hele utspiller seg i 4D. Hvis en har lang nok batteritid, er dette absolutt en mulighet for å unngå å sitte inne.  

 


Sprangridning

Selv om banen ikke ser ut til å være dimensjonert for hester, ønsket Tuntreet likevel å teste tilgjengeligheten for sprangridning. Da det viste seg å bli noe vanskelig å få tak i en ekte hest, ble det i siste liten reddet ut en hvit liten kjepphest fra et kollektivs mørke bod. Det så ut til at både rytter og kjepphest fikk utnyttet kvalitetstiden godt, der de boltra seg i gresset. 

 

Strongman

Også medbrakte vekter kan utnyttes på nye Storebrand. Det er god plass for alle som skulle ønske å trene for å komme i Strongman-form. En er godt synlig slik at alle som går forbi kan bli målløse av styrken du innehar, og det er en fortreffelig mulighet til å ta skrytebilder i naturlig lys. 

 


Rulleskøyter

Banens underlag er ikke kun flott for 3000 m kappgang. For de som ønsker litt mer fart og spenning kan rulleskøyter anbefales, for en mer oppkvikkende runde rundt Storebrand. En må bare passe på at en ikke ruller rett inn i en intetanende kappganger eller E-sporter. Hvis uhellet likevel skulle være ute på banen: knebeskyttelse er inn for tiden, ha på sikkerhetsutstyr!